Gezicht

GEZICHTSBEHANDELINGEN

HERSTEL DE NATUURLIJKE SCHOONHEID VAN JE HUID MET EEN GEZICHTSBEHANDELING.
EEN ONTSPANNEND MASSAGERITUEEL DAT BEGINT MET EEN REINIGING IN DE DIEPTE EN EEN PEELING, BEREIDT JE HUID VOOR OP DE BEHANDELING DIE DAARNA VOLGT. DEZE EERSTE STAPPEN ZORGEN VOOR EEN OPTIMALE OPNAME VAN DE WERKSTOFFEN DOOR JE HUID.

Hier zijn vier uitstekende redenen om vandaag nog een professionele gezichtsbehandeling te boeken in onze schoonheidssalon in Eindhoven:

ONMIDDELLIJK ZICHTBARE RESULTATEN

Zelfs na de eerste behandeling in onze schoonheidssalon in Eindhoven worden de fijne rimpeltjes minder, je huid gladder en komt je ware schoonheid naar boven. Het is de moeite waard om deze geweldige resultaten te behouden met een regelmatig en professioneel behandelprogramma, op maat voor jou, door een ervaren schoonheidsspecialiste.

EFFICIËNTE BEHANDELING

De unieke massagetechnieken in de gezichtsbehandelingen herstellen het evenwicht en de energie van de huid, minimaliseren fijne rimpeltjes en onthullen een nieuwe glow.

INDIVIDUEEL ADVIES

Een grondige analyse van de behoeften van je huid die vervolgens worden aangepakt met individuele, op maat gemaakte behandelingen en verzorgingsproducten.

TIJD VOOR JEZELF

Tijdens je behandeling in onze schoonheidssalon in Eindhoven kan je je ontspannen en uitrusten, wetende dat je in deskundige handen bent. Een mooie, allesomvattende ervaring die zowel je huid als je hele lichaam zal revitaliseren.