HET IS LENTE: VERWEN JE HUID MET FLOWER POWER

TIJD OM DE WINTER ACHTER JE TE LATEN EN JE HUID TE VERJONGEN DANKZIJ DE LIMITED EDITION BEHANDELING SOIN PERFECTION FLEURS DE PRINTEMPS VAN MARIA GALLAND PARIS

De winter is voorbij! De wereld staat in bloei en het is hoog tijd dat je huid kan mee genieten van de lente. Na de stormachtige wind en de droge lucht van de koude wintermaanden schreeuwt je huid waarschijnlijk om aandacht. Je hebt geluk: Maria Galland Paris heeft een limited edition SOIN PERFECTION FLEURS DE PRINTEMPS en een reeks producten ontwikkeld om de winterblues van je af te schudden.

SOIN PERFECTION FLEURS DE PRINTEMPSDe SOIN PERFECTION FLEURS DE PRINTEMPS
is ontwikkeld om je huid te kalmeren, hydrateren en te verlichten en is alles wat je nodig hebt om de lente in je armen te sluiten. Een gekwalificeerde schoonheidsspecialiste van Maria Galland Paris begint met het reinigen en peelen van de laatste restanten van de winter voordat ze je huid – en ziel – doordrenkt met geurige lentebloesems door middel van twee producten uit de limited edition.

Het eerste, 009 ESSENCE PIVOINE, zal je huid wakkermaken en het vochtgehalte aanvullen. Tegelijkertijd verbetert het de glow en bewaakt het je huidbeeld. Het tweede, MASQUE PERFECTION AUX 4 FLEURS, zal de verhelderende en poriënzuiverende complexen van sleutelbloem, viooltjes, ogentroost en zijdeboombloesem vrijlaten om poriën te verfijnen en je huid een gelijkmatige, egale teint te geven. Ten slotte laten crèmes en serums die aan je individuele behoeften zijn aangepast, je er weer verkwikt, verfrist en verjongd uitzien.

€60,00 inclusief gratis Essence Pivoine ter waarde van €12,25.