Wie mij kent weet dat….

Ik, toen ik 15 was al schoonheidsspecialiste wilde worden, ik kanker had en daardoor mijn Mavo niet heb afgemaakt en ik daarom de opleiding niet kon doen in die tijd.

Ik toch echt mijn droom wilde waarmaken en doen wat ik het allerliefste wilde, er van overtuigd was dat als je echt heel graag iets wil, dat je dat dan ook kunt en dus op mijn 36e de opleiding ben gaan volgen voor schoonheidsspecialiste, waarna ik mijn eigen schoonheidssalon startte.

Ik een nieuwe liefde voor stemvorken en klankschalen heb en voortaan met hun door het leven zal gaan en ik deze prachtige instrumenten ook combineer met de gezichtsbehandelingen voor ultieme ontspanning.

Ik lief, temperamentvol, charismatisch, zorgzaam, dankbaar, puur en zuiver ben. (Waar sommige mensen soms even aan moeten wennen)

Ik van duidelijkheid en eerlijkheid houdt.

Ik weet en voel, aards en spiritueel, liefde en licht ben.

Ik een groot liefhebber van koningspoedels ben.

Ik fan ben van Alfa Romeo en nog elke dag verliefd ben op mijn auto.

Ik van mijn huispak en galajurk houdt en alles er tussenin.

Ik elke week naar de sauna ga.

Ik niet alleen het beste voor mezelf gun, maar ook voor de ander.

Ik niet geboren ben om te sporten of te fietsen, maar wel dol ben op dansen.

Ik een lekkerbek ben en iedereen zich afvraagt waar ik al dat lekkers dan laat.

Ik zie dat iedereen maar druk druk druk is met honderdduizend dingen, investeert in zijn huis of auto, maar vergeet zichzelf. Jij bent de kern, de bron, wees lief voor jezelf -zelfliefde- en gun jezelf en je huid het beste.

En ik ben er voor je om jou en je huid te helpen, een ontspannen lichaam en geest en een huid in top conditie te geven, met al mijn liefde!

Ik verwelkom je graag binnenkort

Heel veel liefs,

Alice