Soin Thalasso Visage Promotie dag!

Soin Thalasso Visage is een koele en verfrissende behandeling voor elk huidtype, verhoogt onmiddellijk de elasticiteit en het vochtgehalte

Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met Soin Thalasso Visage, de powerkuur uit de zee. Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffen ampul wordt aangebracht op de gereinigde huid en kan zijn volle werking ontplooien onder het verkoelende Masque Thalasso. Tegelijkertijd ontslakt het effectieve algenmasker de huid intensief en zorgt het voor een hoog geconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Micro algen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestreste huid. Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist – de perfecte korte vakantie voor de huid.

Plan alvast je afspraak 040-2984388

10.00 uur
11.30 uur
13.30 uur
15.00 uur
11.30 uur

Normaal kost deze behandeling € 72.00 maar speciaal op deze dag € 65.00 en bij aankoop van een crème en een serum, krijg je een reiniging naar keuze gratis!

Lieve Groet, Alice