SUPER DEAL!

Plan vanaf 1 november 2017 tm 31 januari 2018

3 MÉTHODE MOSAÏQUE MODALANTE behandelingen , dan krijg je van Maria Galland een serum nr 719* of crème 720* cadeau (thuis gestuurd) plus in deze periode kun je gebruik maken van 15% korting op je producten!

Gebaseerd op energie, precisie en harmonie, is deze direct jonger makende behandeling iconisch geworden: het is de ultieme illustratie van de revolutionaire MARIA GALLAND PARIS methode, gebaseerd op drie effectieve factoren.

Dankzij een complete en exacte persoonlijke diagnose om specifieke huidcondities van alle gezichtsdelen vast te stellen, zorgt Maria Galland voor op maat gemaakte en doelgerichte oplossingen: zeer efficiënte essences, afgestemd op de specifieke huidbehoeften worden aangebracht met de MÉTHODE MOSAÏQUE MODALANTE.

Een speciale volgorde van manuele grepen is gecombineerd met de modellerende eigenschappen van ons exclusieve zelf-verwarmende masker.

Onze nieuwste producten combineren zachte texturen met het beste uit de wetenschap en de natuur. Onze laatste exclusieve innovatie voor het schoonheidsinstituut, de 33 ULTIME PRO BOOSTER D’ACTIFS, verhoogt de doorlaatbaarheid van uw huid en zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen optimaal doordringen tot de betreffende huidlaag.

*719 SERUM ACTIV’AGE – €135,00
Door de exclusieve combinatie van stamcellen en peptiden worden de verschijnselen van huidveranderingen, veroorzaakt door veroudering en milieufactoren gecompenseerd. Een innovatieve antirimpel peptide met een onmiddellijk effect vermindert rimpels zichtbaar.
Testresultaten laten zien dat 719 SÉRUM ACTIV’AGE een direct zichtbaar antirimpel effect heeft en de huid aantoonbaar steviger, gladder en elastischer maakt. De hydratatie van de huid wordt zichtbaar verbeterd.
De exclusieve combinatie van stamcellen en peptiden stimuleert de levenskracht van de stamcellen van de huid, ondersteunt hun biologische werking en versterkt de kiemlaag van de opperhuid.
Een gepatenteerd extract van stamcellen van de framboos, een stamcelextract van kidneybonen en een zeer werkzaam anti-pollutie complex van de stamcellen van tomatenbladeren en vitamine B3 beschermen de huid tegen huidveroudering, veroorzaakt door UV-licht en oxidatieve schade.
Speciale plantaardige peptiden stimuleren tegelijkertijd de celvernieuwing en versterken de extracellulaire kiemlaag.

*720 CRÈME FINE ACTIV’AGE – €129,00
Testresultaten laten zien dat 720 CRÈME FINE ACTIV’AGE de huid aantoonbaar steviger, gladder en elastischer maakt en een zichtbare anti-rimpelwerking heeft. De hydratatie van de huid wordt aanzienlijk verbeterd.
De exclusieve combinatie van stamcellen en peptiden werkt via een stapsgewijs proces: ze stimuleert de levenskracht van de stamcellen van de huid, ondersteunt hun biologische werking en versterkt de kiemlaag van de opperhuid.
Een gepatenteerd extract van stemcellen van frambozen, een stamcelextract van kidneybonen en een zeer werkzaam anti-pollutie complex van de stamcellen van tomatenbladeren en vitamine B3 beschermen de huid tegen huidveroudering, veroorzaakt door UV-licht en oxidatieve schade. Speciale plantaardige peptiden stimuleren tegelijkertijd de celvernieuwing en versterken de extracellulaire kiemlaag.